Játszótér kialakítása Rábaszentmihályon

Kedvezményezett neve: Rábaszentmihály Község Önkormányzata

Pályázati felhívás neve, kódszámaPannónia Kincse Leader Egyesület – Vidéki települési környezet és szolgáltatások fejlesztésének elősegítése, kódszáma: VP6-19.2.1.-70-7-20

A projekt címe, azonosító száma: Játszótér kialakítása  és fejlesztése Rábaszentmihályon, 3075349711

A szerződött támogatás összege: 4 177 700 Ft

A támogatás mértéke: 90 %

Projekt tartalma:

A projekt eredményeként egy régóta fennálló lakossági igény került kielégítésre, és Rábaszentmihály község belterületén új játszótér került kialakításra. Kicsik és nagyon örömére csúszda,  dupla torony átjáróhíddal csúszdával, mérleghinta, görgős henger, kettes gyerekhinta valamint egy homokozó is várja a szabadba vágyókat.

A játékok mellett 3 db sima pad szolgálja a látogatók kényelmét. Annak érdekében, hogy a szemét eldobása se okozzon gondot a fent említett eszközök mellé 3 db szemetes is telepítésre került.

A termékek megfelelnek a vonatkozó előírásoknak, valamint mindegyik eszköz megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik. Fontosnak tartottuk, hogy időtálló, kitűnő anyagokat használjon a kivitelező, hogy hosszútávú, költséghatékony megoldást jelentsenek a játékelemek és karbantartásra, felújítására hosszú ideig ne kelljen figyelmet fordítani.

Ezzel a fejlesztéssel a Rábaszentmihályon élők életminősége javul, a település népességmegtartó ereje nő, és a fejlesztés segíti, hogy ne alakuljon ki versenyhátrány a környező települések infrastrukturális fejlettségével szemben.

“Befektetés a jövőbe”