Kedvezményezett neve: Kisbabot Község Önkormányzata

Pályázati felhívás neve, kódszáma: Vonzóbb vidéki települési környezet és szolgáltatások fejlesztésének elősegítése, VP6-19.2.1.-70-3-17 kódszámú

A projekt címe, azonosító száma: Játszótér kialakítása Kisbaboton, 1946075426

A szerződött támogatás összege: 2 460 509 Ft

A támogatás mértéke: 90 %

Projekt tartalma:

A projekt eredményeként egy hosszú évek óta fennálló lakossági igény került kielégítésre, és Kisbabot község belterületén egy 3 különböző játékelemet tartalmazó játszótér került kialakításra. Kicsik és nagyon örömére egy dupla torony átjáróhíddal, egy kettes gyerekhinta valamint egy homokozó is várja a szabadva vágyókat.

A játékok mellett 1 db sima pad és 3 db tetős pad szolgálja a látogatók kényelmét. Annak érdekében, hogy a szemét eldobása se okozzon gondot a fent említett eszközök mellé 3 db szemetes is telepítésre került.

A termékek megfelelnek a vonatkozó előírásoknak, valamint mindegyik eszköz megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik. Fontosnak tartottuk, hogy időtálló, kitűnő anyagokat használjon a kivitelező, hogy hosszútávú, költséghatékony megoldást jelentsenek a játékelemek és karbantartásra, felújítására hosszú ideig ne kelljen figyelmet fordítani.

Ezzel a fejlesztéssel a Kisbaboton élők életminősége javul, a település népességmegtartó ereje nő, és a fejlesztés segíti, hogy ne alakuljon ki versenyhátrány a környező települések infrastrukturális fejlettségével szemben.